T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

HEDEF YKS 2024

Şbt

Sınıf Rehber Öğretmeni ve Okul Rehberlik Servisince Velilerle Yapılacak Toplantıda Gerçekleştirilen Sınavların Analizleriyle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Yaptık...

Şbt

Rehberlik Servisimiz Tarafından 12. Sınıf Öğrencilerine ''Stresle Baş Etme , Etkili Ders çalışma Yöntemleri Konusunda'' Seminer Verildi...

Ock

2024 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Belirleme Sınavı Başvuruları Başladı. 12. Sınıf Öğrencilerimiz 3-30 Ocak 2024 Tarihleri Arasında Okulumuzda veya Ösym'nin http://ais.osym.gov.tr adresinden yapabilirler.

 

Ara

''Hedef YKS 2024'' Projesi Kapsamında Uygulanan  'Mezun-Öğrenci Buluşmaları' Etkinlikleri Kapsamında Okulumuzdan Mezun Olup Hukuk Fakültesi Kazanan Öğrencimiz Abdulkadir KARAKOYUN 12. Sınıf Öğrencilerimizle Buluşarak Deneyimlerini ve Sınava Hazırlık Sürecinde Yaşadıklarını Öğrencilerimizle Paylaştı. Kendisine Teşekkür Ediyoruz Bundan Sonarki Hayatında Başarılar Diliyoruz.

Ara

Hedef YKS 2024 Kapsamında Aralık Ayı Deneme Sınavı Gerçekleştirdik...

Öğrencilerimizin başarılarını artırmak ve sınava hazırlık sürecine destek olmak için her ay gerçekleştirdiğimiz TYT-AYT denemesi...

Bütün öğrencilerimizin başarılarını artırmasına katkı sunmasını temenni ediyoruz...

Ara


Hedef YKS 2024 Kapsamında Kariyer Planlamasında Meslek Bölümlerini Tanıma Gezisi Düzenledik...

Okulumuz öğrencilerini Şanlıurfa Harran Üniversitesinde bulanan Fakülteleri öğrencilerimize tanıtarak, kariyer planlamasını daha gerçekçi yapmaları için bir çok fakülte bölümlerini birebir görme imkanı sağladık.

Öğrenciler bu gezi sayesinde kariyer planlamasını ve üniversite hazırlık aşamalarını ön izleme sayesinde daha etkileyici olacağına inanıyoruz.

İlahiyat Fakültesi Öğretim görevlileri ile birebir görüşme imkanı sağlayarak tanıma imkanaları oldu.

Üniversitelerin eğitim atmosferlerini ve eğitim imkanlarını gezip ve görerek daha etkili olduğunu öğrencilerimiz büyük bir heyecan ile şahit oldular.

Etkiniliğe katılan öğrencilerimizin kariyer başarılarını artırmasına vesile olmasını temenni ediyoruz...

Ara

Hedef YKS 2024 Kapsamında YKS ye Hazırlanan 12.Sınıf Öğrencilerimizle Moral Ve Motivasyon Desteği İçin Okulumuz Öğretmenleri Halı Saha Maçı Düzenledi.

Ara

Mesleki Rehberlik Bağlamında 12. Sınıf Öğrencilerimizle Birlikte Ceylanpınar Adliyesini Ziyaret Ettik. İleride Hakim, Savcı veya Avukat Olmak İsteyen Öğrencilerimiz Bu Mesleklerle İlgili Sorularını Cumhuriyet Savcısı Sayın Mehmet Emin Bilkay Bey'e Sordular. Sayın Savcımız Öğrencilerimizin Sorduğu Bütün Sorulara İçtenlikle Cevap Verdiler. Soru-Cevap Faslından Sonra Duruşma Salonuna Geçip Gerçek Bir Duruşmayı Yerinde İzledik. Bize Göztermiş OLdukları Sıcak İlgi ve Alakadan Ötürü Sayın Hakim Bey'e ve Cumhuriyet Savcısı Sayın Mehmet Emin Bilkay Bey'e Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün uygulamaya koyduğu Hedef YKS 2024 kapsamında yıllık eylem planına göre kasım ayı içerisinde yapılması  gereken TYT-AYT denemesini gerçekleştirdik...

Ara

2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılında Yapılacak Olan Deneme Sınavı Takvimidir...

Kas

“HEDEF YKS ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI” ile İlgili Afiş, Broşür, Sosyal Medya Çalışmalarını Gerçekleştirdik.

Ekm

Öğrenci ve Velilere Hedef YKS Üniversite Üazırlık Programının Tanıtım Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdik.

Ekm

Milli eğitim bakanlığı din öğretimi genel müdürlüğünün uygulamaya koyduğu Hedef  Yks 2024 akademik takip sistemi analiz ve değerlendirme komisyonu sene başı toplantısını gerçekleştirdik.