ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yenişehir Mahallesi 31. Sok. No 6
Vizyon
VİZYONUMUZ  Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, bireyler yetiştirmek.  Dünyadaki gelişmeleri, yenilik ve değişimleri, sürekli takip edip okul ve çevre şartlarına uyarlayarak, eğitim ve öğretimde hizmet veren kaliteli, saygın, kültürel mirası değerlendiren, yaşanan hayatı yorumlayan ve problemlere çözüm üreten bireyler yetiştiren Eğitim Kurumu Olmak Vizyonumuzdur.
Misyon
Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak:  Önyargısız, eleştiren, dürüst, kendine yeten ve güvenen, çevresindeki imkânları iyi kullanan, öğrendiklerini günlük hayatına uygulayan, karşılaştığı sorunlarla baş edebilen…  Zihninde; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışını benimseyen, çağdaş öğrenciler yetiştirmeyi hedef almış bir eğitim kurumuyuz.  Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlâka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Yüzyüze Eğitim ve Örgün Eğitim
Okulumuz ilçe merkezine, çarşıya 10 dk yürüme mesafesindedir.
Şehir içi dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir.
Okulumuz Ceylanpınarın merkezinde "Okullar Bölgesi"sinde yer almaktadır.
İlçe merkezi
Proje Çalışmaları
TÜBİTAK BİLİM FUARI ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTE OLUP 2017 MAYIS AYI İÇERİSİNDE PROJELERİMİZİ SERGİLEMEYİ ÖNGÖRÜYORUZ.